Blog

De koffer van – Stefanie

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Stefanie Schipper wat zij meeneemt naar het buitenland.

In september begon voor mij een nieuw avontuur.Voor een half jaar studeren in Sevilla! Er is nogal een spannend traject aan voorafgegaan, maar nu werd het toch echt werkelijkheid.

Er zijn een aantal dingen die niet in mijn koffer mochten ontbreken. Het eerste was mijn reisdagboek waarin ik al ben begonnen met schrijven tijdens de voorbereidingen. Ik schrijf ook terwijl ik in Sevilla ben. Zo kan ik niet alleen mijn gedachten kwijt, maar kan ik ook later al mijn avonturen terug lezen, hoe leuk is dat? Ook heb ik de knuffel meegenomen die ik van mijn vriend heb gekregen. Hem missen is misschien wel een van de lastigste dingen aan het wonen in het buitenland voor een langere periode. Als laatste was de registratie van mijn coronavaccinatie ook onmisbaar, omdat ik graag in Sevilla uit wil gaan en andere leuke dingen wil doen zonder het ongemak van testen of iets dergelijks.

Ik heb super veel zin in de komende verfrissende periode en ik weet zeker dat ik een superleuke tijd ga hebben met veel nieuwe mensen, feesten en avonturen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.