Blog

De koffer van – Noortje

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Noortje van der Kraan wat zij meeneemt naar het buitenland.

Ik ben Noortje en dit najaar begin ik aan mijn minor in Southampton, Engeland. Wat in mijn koffer niet mag ontbreken is een wegwerpcamera. Hiermee kan ik leuke foto’s maken en deze laten ontwikkelen voor een tastbare herinnering als ik weer terug ben.

Mijn verwachtingen van Southampton
Ik verwacht dat ik leuke mensen leer kennen van over de hele wereld en dat ik een onvergetelijke tijd ga beleven. Verder laat ik alles gewoon op mij af komen en wil ik genieten van de tijd dat ik in Southampton ben. Zeker met de rare tijd waar we al best lang in zitten.

Voor een volgende keer dat ik naar het buitenland ga voor mijn studie, zorg ik wel dat ik mijn deadlines beter in de gaten houd en alles aan informatie op één plek bewaar. Maar dat is pas voor de volgende keer: deze ervaring voelt aan als een avontuur en is iets waar ik naar uitkijk. Ik ga wel m’n vrienden en familie missen, maar gelukkig is het dichtbij genoeg zodat ze langs kunnen komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.