Blog

De koffer van – Mikkie van Domburg

Het kan weer! Voor je studie naar het buitenland. De grote vraag: Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze editie Mikkie van Domburg aan het woord! 

Vanaf september begint voor mij een spannend avontuur, ik ga een half jaar studeren in Barcelona! Aan IED Barcelona ga ik de minor Graphic Design volgen.

In mijn koffer mag mijn Nikon D3 absoluut niet ontbreken. Niet alleen omdat ik daarmee mijn ervaring in Barcelona wil vastleggen, maar ook omdat deze goed van pas gaat komen tijdens mijn minor. Ik hoop namelijk het vak fotografie te gaan volgen. Ook neem ik foto’s van vrienden en familie mee zodat ik die kan ophangen in mijn kamer. Ik zie er wel tegenop dat ik ze moet gaan missen maar gelukkig kan ik ook uitkijken naar de bezoekjes die velen van hen al hebben ingepland.

Voordat ik ga moet, er veel voorbereid worden, van het invullen van allerlei documenten tot het maken van een portfolio. Het is belangrijk om hier op tijd mee te beginnen!

Ik heb super veel zin in de komende periode en ik kan niet wachten om nieuwe mensen te leren kennen, me onder te dompelen in de wereld van grafisch design en vooral heel erg te genieten van alles wat de mooie stad Barcelona te bieden heeft.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.