Blog

De koffer van – Meta

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Meta Keijzer wat zij meeneemt naar het buitenland.

23 juli zit ik al in het vliegtuig richting Denemarken om daar een half jaar te studeren. De tijd vliegt voorbij en ik ben druk bezig met de voorbereidingen. Wat mijn minor in het buitenland anders maakt, is dat mijn vriend al in Denemarken woont. Hierdoor kan ik meer spullen meenemen, wat ontzettend handig is. Wat er absoluut niet mag ontbreken in mijn koffer is mijn analoge camera en de bijgaande filmrolletjes. Ik hou van fotograferen en leg graag de komende periode vast.

Ik heb mijn koffers nog niet officieel gepakt, maar wel heb ik een lijst gemaakt met alles wat ik mee ga nemen. Wat natuurlijk lastig is, want ik zou het liefst mijn hele huis in mijn koffer stoppen. Als ik eenmaal in Denemarken ben verwacht ik een hoop nieuwe vrienden te maken en Kopenhagen te ontdekken. Ik kijk erg uit naar de stad, want stiekem ben ik in mijn vorige leven in Scandinavië geboren. Ik houd enorm van hun manier van leven. Waar ik wel een beetje tegen op zit is het afscheid nemen van familie en vrienden en het starten op een nieuwe school.

Maar voor alle mooie herinneringen die ik ga maken kijk ik er enorm naar uit. Dus nog eventjes wachten en dan gaan we lucht in!

Reacties

Heel veel plezier Metie <3

3 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.