Blog

De koffer van – Maaike

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Maaike Hidding wat zij meeneemt naar het buitenland.

Bienvenida Valencia! Vanaf september ga ik zes maanden studeren in Valencia. Dit ga ik doen aan ESIC business & marketing school. De voorbereidingen voor deze ervaring zijn al in volle gang.

Het was spannend of ik dit jaar dan eindelijk mijn exchange naar Valencia zou kunnen doen en gelukkig zat het mee. Wat een opluchting was het om na een jaar wachten te horen te krijgen dat het deze keer wel mag en corona geen roet in het eten gooit. Voor mij, als vierdejaarsstudent, is deze exchange een tweede minor die ik na mijn vierde jaar mag gaan volgen. Met het enthousiasme zit het goed en ik kan niet wachten om in september naar Spanje te vliegen.

Zonnig Valencia
Valencia heeft best of both worlds: naast een prachtig stadsgedeelte, kan ik ook heerlijk relaxen op het strand. In Valencia kan het tot november mooi weer zijn, met temperaturen van 20⸰C. Wat er daarom zeker niet in mijn koffer mag ontbreken is een selectie aan bikini’s. Verder is Valencia een echte fietsstad, net als Nederland. Ik kan mijn fiets niet meenemen, maar ik zal er zeker een gaan huren. Ik kijk er enorm naar uit om mooie herinneringen te gaan maken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.