Blog

De koffer van.. Laura

Je koffer pakken voor een half jaar studeren in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten welke bagage ze meenemen als ze voor hun stage of minor naar het buitenland vertrekken. Dit keer is het Laura Cox die vertelt wat er in haar koffer niet mag ontbreken.

Bonjour, mijn naam is Laura en sinds deze maand kan je me vinden in Parijs. Daar volg ik vijf maanden mijn minor.

Foto's Laura

Na het regelen van mijn beurs, ov-vergoeding, accommodatie en ander belangrijk papierwerk, was  het eindelijk tijd voor het inpakken van mijn koffer. Ik mocht  een grote koffer en een klein handbagagekoffertje meenemen. En let me tell you… dat was  een hele uitdaging!

De gouden tip
Het allereerste wat ik heb ingepakt, is mijn stijltang. Laura zonder stijltang betekent paniek, het komt bijna nooit voor dat ik met mijn naturel haar de deur uitga. Daarnaast pak ik ook meteen mijn Macbook in, want ik ga bijna nergens heen zonder mijn laptop. Ook heb ik een lijstje gemaakt per categorie wat ik allemaal mee moet nemen. Zo maakte ik een lijstje voor ‘toiletspullen’, ‘broeken’, ‘topjes’, ‘schoenen’ en ‘school/overig’. En een gouden tip: begin op tijd want het kost meer werk dan je denkt, 5 maanden is namelijk best lang.

Ik ben nu net begonnen met mijn studie Luxury Brand Communication and Marketing en ik hoop hier dan ook na mijn 5 maanden een afstudeeropdracht over te maken. Ik kijk heel erg uit naar de lessen, de nieuwe mensen die ik ga ontmoeten, de stad en natuurlijk de baguettes

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.