Blog

De koffer van – Joyce

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Joyce van Koppen wat zij meeneemt naar het buitenland.

Mijn naam is Joyce van Koppen en in september begin ik aan mijn minor in Valencia. Iets wat absoluut niet mag ontbreken in mijn koffer is een kussensloop met een foto van mijn vriendinnen hierop. Deze hebben ze mij gegeven toen ik voor een halfjaar in Amerika studeerde, zodat ze op die manier nog een beetje bij me waren…

Al snel na het bericht dat de studie in het buitenland door kon gaan, vond ik een appartement met twee andere meiden. Ik ben er dan ook heel blij mee dat dit ik dit zo snel heb kunnen regelen. Ook de keuze voor een bestemming was voor mij geen moeilijke opgave.

Op naar Valencia!
Natuurlijk heb ik verwachtingen van mijn tijd in het buitenland, maar ik laat het ook vooral lekker op me afkomen. Ik kijk het meest uit naar het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren kennen van een nieuwe cultuur.

De keerzijde van een langere tijd in het buitenland is uiteraard het missen van vrienden en familie. Gelukkig ben ik niet heel ver van huis dus kunnen ze gezellig langskomen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.