Blog

De koffer van – Joska

Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. Deze editie vertelt Joska Schrama wat zij meeneemt naar het buitenland.

Mijn naam is Joska Schrama en ik ga vanaf september mijn minor volgen in Valencia.
Wat er absoluut niet in mijn koffer mag ontbreken is mijn zonnebril. In Valencia schijnt de zon natuurlijk heel veel dus mijn zonnebril is wel echt nodig. Daarnaast is mijn laptop ook van essentieel belang, wat kan ik nou zonder laptop aan school doen?

Voordat ik wist dat ik mijn minor in Valencia wilde volgen, heb ik natuurlijk al veel onderzoek gedaan. Ik heb verschillende Spaanse steden en universiteiten tegen elkaar afgewogen en uiteindelijk voelde Valencia goed voor mij. Een bruisende stad met dé universiteit die mij het meest aansprak. Als keuzevak heb ik ook gekozen voor Spaans, omdat ik wist dat ik dit nodig zou hebben voor mijn verblijf in Valencia.

Valencia here I come!
Als ik in Valencia ben hoop ik veel te leren, niet alleen de vakken gegeven op de universiteit. Denk aan de Engelse en Spaanse taal, maar ook over het land en de cultuur hoop ik meer te leren. Daarnaast wil ik lekker genieten en nieuwe vrienden maken, want eindelijk wordt dit een ervaring om nooit te vergeten! Ik zal mijn vrienden en familie uit Nederland zeker gaan missen, maar het feit dat we makkelijk met het vliegtuig naar elkaar toe kunnen stelt me gerust.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.