Blog

De Koffer van – Jaimy

Je koffer pakken voor een half jaar studeren of stage lopen in het buitenland: een behoorlijke uitdaging! En dan moet het internationale avontuur nog gaan beginnen.. Wat laat je thuis en wat is écht onmisbaar? In deze rubriek vragen we communicatiestudenten wat zij in hun koffer stoppen. In deze editie vertelt Jaimy Snoeij wat zij uit haar overvolle kledingkast meeneemt naar Vic, in Spanje!

Help! Kan mijn hele kledingkast mee naar Spanje?

Vijf maanden weg van mijn vertrouwde, overvolle kledingkast.. Als ik alleen al een avondje ga stappen heb ik minimaal drie kledingopties bij me. Dit wordt een lastige…

‘Oké oké, Jaim neem maar gewoon twee koffers mee’ zei ik tegen mezelf toen ik erover ging nadenken. Ik krijg al inpakstress als ik eraan denk. Maar goed, wat zit er nu allemaal in die koffers?! Een goede test om nu alvast uit te proberen of alles gaat passen.

Oordopjes zijn life!
Een ding om echt niet te vergeten in Spanje is mijn polaroid camera. Met deze camera leg ik alle momenten fysiek vast. Een andere échte must zijn mijn oordopjes. Oordopjes zijn life! Aangezien ik schoonheidsspecialiste ben vind ik mijn huid verzorgen heel erg belangrijk. Ik heb dan ook inmiddels een hele grote verzameling aan cosmetica in mijn badkamer staan die ik echt niet kan missen in Spanje.

Eigenlijk is het best raar om je leven in te pakken om vervolgens vijf maanden je huis te verlaten. Lang heb ik getwijfeld of ik het wel ging doen, maar ik ben blij dat ik in september ga beginnen op de universiteit in Vic. Ik heb er veel zin in, maar vind het ook erg spannend. Eén ding is zeker.. ik ga er heel hard van genieten!

Beeld: Espencat via Wikimedia. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.