Blog

Compliment voor Chiara Izelaar

Goed gedaan! Leuke schoenen! Mooi schot! Een compliment krijgen maakt je dag. Wat blijkt, van complimenten uitdelen word je óók een blijer mens. Omdat enthousiasme hoogtij viert op dit platform nodigen we je uit het compliment dat je aan iemand wilt geven naar ons te sturen (info@smartconnecting.nl). Voor een persoon die naar jouw idee een veer in z’n achterste verdient. Wij schrijven de kaart, doen ‘m op de post of geven ‘m zelf even persoonlijk af! Lekker old school, maar oh zo leuk. 

In juni organiseerden vier derdejaarsstudenten Communicatie een LoveLifeDiner voor Fight Cancer. Om het leven te vieren. Het leven werd gevierd, maar wel op een hele bijzondere manier. Op dat moment ging het namelijk niet goed met de vader van een van deze studenten, Chiara Izelaar. Ze heeft inmiddels ook definitief afscheid van hem moeten nemen. Omdat hij de strijd tegen kanker niet kon winnen.

Haar klasgenoten vinden het tijd voor een compliment. En daar geven we graag gehoor aan!

 

 

 

 

Reacties

Mooi Chantal! Helemaal mee eens!

7 jaar geleden geplaatst

Helemaal mee eens! Ik heb heel veel bewondering voor jou Chiara! Het was een heel heftig jaar met zeer emotionele laatste weken. In het teken van je vader, het love life diner kreeg er een intense dimensie bij. Je was er voor voor je vader en moeder in zorg, aandacht en liefde, je hebt daarnaast keihard gewerkt aan je studie! Nu de tijd om een beetje tot rust te komen, koester de mooie herinneringen. En wat ben ik ben blij met deze toffe reactie van je klasgenoten, daarom ook trots op iedereen van klas COV3A. Fijne vakantie allemaal en tot in september weer! Groetjes Chantal van Winden

7 jaar geleden geplaatst

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.