Event

Start-up Day 2022

28-03-2022 Hogeschool Rotterdam locatie Kralingse Zoom (Auditorium)

Op maandag 28 maart organiseert Start-up Academy de eerste editie van de Start-up Day. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Ondernemersbelangen Rotterdam. De Start-up Day is hét netwerkevenement van de Start-up Academy waar iedereen met een passie voor ondernemerschap samenkomt. Daarom hopen wij jou ook op dit evenement te mogen verwelkomen.

Op de Start-up Day strijden 8 geselecteerde finalisten via een pitch battle om de award: Start-up van het jaar 2022. De jury bestaat op 28 maart uit 5 alumni van Hogeschool Rotterdam, die inmiddels zijn uitgegroeid tot succesvolle ondernemers. De winnaar gaat er met een geldprijs vandoor t.w.v. 2500 euro (voor investering in de start-up). De Start-up Day wordt gepresenteerd door Léon Kranenburg. Léon is oprichter en Creative Director van Woau! Een innovatieve designstudio in Rotterdam en Kopenhagen.

Geef je aanwezigheid door via onderstaande aanmeldbutton. LET OP! Het is mogelijk om je voor losse programmaonderdelen aan te melden . Wil je het gehele programma bijwonen? Dat kan natuurlijk ook!

Ja, ik meld me aan!